Caută
Close this search box.

Firea: „Nicușor Dan, ZERO implicare în problema apei calde și căldurii”. Dan: „Ca să fie clar, Firea e sursa frigului din apartamente”

Fostul primar al Capitalei, Gabirela Firea, îl atacă din nou pe actualul edil, despre care spune că nu a reușit să facă mai nimic în trei luni, ba din contră, ar fi blocat mai multe șantiere!

“Realizarile” primarului dreptei unite la rele si profit, in “noul Bucuresti”, la aproape 3 luni de mandat :

– blocare santier Prelungirea Ghencea

– blocare lucrari Spitalul Metropolitan

– blocare lucrari Pasaj Doamna Ghica

– blocare consolidari cladiri cu bulina

– zero proiecte demarate

– zero transparenta catre cetateni si ONG-uri (mai putin cele de casa)

„Zero implicare în rezolvarea problemei apei calde și a căldurii”

NU a deschis nici usa din fata a Primariei, cum se lauda POPULIST in campanie! Ma rog, el accepta promisiunile fara acoperire ale celor care îi scriu textele pe FB si în comunicate

– zero implicare in rezolvarea problemei apei calde si a caldurii, a poluarii, a situatiei din spitale”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Nicușor Dan: „Ca să fie clar, Gabriela Firea este sursa frigului din apartamentele dumneavoastră”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, i-a adus recent Gabrielei Firea noi acuzații și spune că din cauza ei bucureștenii nu au apă caldă și căldură!

„Avem 6 săptămâni de când încercăm să ținem pe linia de plutire un oraș făcut praf și să punem bazele dezvoltării viitoare. Nu vreau să pierdem timpul în polemici și să ne scuzăm invocând greaua moștenire. Dar tupeul, obrăznicia și minciuna fostului primar general depășesc orice limită și nu pot să nu răspund.

Ca să fie foarte clar, Gabriela Firea este sursa frigului din apartamentele dumneavoastră. Despre ce vom putea noi îmbunătăți, după dezastrul făcut de ea, putem fi punctual și în timp evaluați de bucureșteni. Nu am promis miracole, ci administrație onestă și eficientă” a scris recent pe Facebook Nicușor Dan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri