Caută
Close this search box.

Fost jandarm, în vârstă de 42 de ani și fără comorbidități, decedat de coronavirus

covid-19

Un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava, în vârstă de 42 de ani şi care a participat la misiunea internaţională de menţinere a păcii în Kosovo, a decedat, în prima zi a anului, din cauza COVID-19, deşi nu prezenta alte comorbidităţi, au informat, sâmbătă, reprezentanţii Jandarmeriei sucevene.

„Anul 2021 a început cu o veste foarte tristă. În prima zi a anului, un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a încetat din viaţă la vârsta de doar 42 de ani, fiind răpus de COVID-19. Neculai Prostire a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2, iar după câteva zile, pe data de 19 decembrie, a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava, secţia ATI, cu saturaţia de oxigen foarte scăzută. Acesta nu prezenta alte comorbidităţi”, se afirmă în mesajul postat pe pagina de Facebook a IJJ Suceava.

Fostul jandarm decedat a activat din anul 2004 până în anul 2012 în domeniul ordinii şi siguranţei publice, debutând în cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Fălticeni, potrivit Agerpres.

În perioada decembrie 2010- iunie 2011 a participat la misiunea internaţională de menţinere a păcii în provincia Kosovo.

„În aceste momente de tristeţe, ne manifestăm regretul faţă de pierderea fostului nostru camarad şi transmitem sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se mai menţionează în mesajul transmis de către IJJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri