Caută
Close this search box.

Fostul deputat PMP Robert Turcescu se va ocupa de conţinut video la EvZ

robert turcescu

Robert Turcescu, fost deputat PMP, despre care se crede că ar fi fost ofițer acoperit, anunță că va lucra cu Mirel Curea, invitat de casă Antena 3, pentru a realiza producții video la Evenimentul Zilei.

“Voi coordona producțiile video ale Evz. Am chef de lucru, nu m-am ferit niciodată de provocări profesionale, așa că… am treabă multă! Amenajăm studioul, schimbăm concepte, inventăm formate…

EVZ e cel mai important brand media al României, eu zic că în scurtă vreme se vor vedea schimbări semnificative în abordarea formatelor video de pe această platformă, dar mai multe nu vreau să spun acum.

Revin și cu o emisiune de autor, desigur, dar sunt și în căutarea unor oameni tineri care vor să facă video-jurnalism. Dacă au chef de muncă, să mă caute, am niște propuneri interesante pentru ei.

De reținut însă că am alergie la proști și la leneși! În rest, ce să zic, mă bucur că sunt din nou în echipa EVZ, într-un fel sau altul am colaborat cu “Bulina roșie” vreme de vreo 20 de ani și a fost bine, așa că sunt foarte încrezător că va fi bine și acum. Nu mor caii când vor câinii!”, a declarat Turcescu, pentru EVZ.

O primă emisiune realizată de Turcescu la EVZ TV este „Păcăliciul zilei”. Fostul deputat PMP, redevenit ziarist, l-a luat în vizor pe deputatul USR PLUS, Iulian Bulai, acesta fiind batjocorit de Mirel Curea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri