Caută
Close this search box.

Fostul șef al Poliției Locale Oradea, acuzat că şi-a ucis soţia, a fost reținut pentru tentativă de omor

Fostul șef al Poliției Locale Oradea a fost reținut pentru tentativă de omor, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, prin intermediul unui comunicat de presă.

Paul Ladislau Kover este acuzat că şi-ar fi înjunghiat fosta soţie.

„În data de 10.01.2021, în jurul orei 1800, inculpatul K. L. P, în varstă de 45 ani în timp ce se afla în mun. Oradea, str. Oneştilor, nr. 15, jud. Bihor, pe fondul unei stări conflictuale vechi, i-a aplicat persoanei vătămate, K. L. I. (fosta soţie), în varstă de 46 ani mai multe lovituri cu un corp tăietor-înţepător, provocându-i leziuni (traumatism toraco-abdominal prin înjunghiere; hemopneumotorace drept; pneumotorace stâng; emfizem subcutanat latero-toracic drept; hemopneumoperitoneu) care necesită 35-40 zile de îngrijiri medicale şi care a pus în primejdie viaţa victimei”, se arată în documentul citat de Digi24.

Parchetul a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului.

Bărbatul care și-ar fi înjunghiat nevasta era poliţist și a deținut funcții importante în cadrul Poliției Locale Oradea. Anul trecut, victima, de care divorțase, obținuse un ordin de protecție împotriva lui pentru o perioadă de 3 luni.

Instanţa a dispus ca bărbatul să fie evacuat din locuinţă şi să păstreze distanţa de 200 metri față de femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri