Caută
Close this search box.

FOTO La Arad, continuă căutările copilului pierdut de peste 48 de ore

Căutarea copilului de 7 ani dat dispărut de familie în satul Vânători continuă, luni dimineaţă, la 48 de ore de când minorul a plecat de acasă să se joace în sat, între timp fiind publicate şi semnalmentele băiatului pentru ca cei care îl văd să poată suna la 112.

Căutările au fost suspendate pe parcursul nopţii de duminică spre luni, după ce duminică a fost folosit şi un elicopter pentru a survola o zonă pe o rază de peste 30 de kilometri.

Luni dimineaţă, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, căutările au fost reluate cu 47 de poliţişti dotaţi cu 18 autospeciale şi câini de urmă, 19 jandarmi cu patru autospeciale şi un câine de urmă, 28 de pompieri cu şapte autospeciale şi opt cange, şapte poliţişti de frontieră cu autospeciale cu camere de termoviziune. Forţelor de ordine li se alătură peste 100 de voluntari din zonă, care folosesc maşini de teren şi ATV-uri.

Mama copilului a sunat la 112 sâmbătă seară, la ora 19,00, pentru a anunţa dispariţia, când a constatat că acesta nu se întoarce acasă, potrivit Agerpres.

Căutările au început imediat şi au avut loc şi pe parcursul primei nopţi, dar nu a fost găsit pe o rază de 20 de kilometri distanţă de casa familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri