Caută
Close this search box.

Important demnitar PNL: „Dr. Nelu Tataru ar trebui să revină la minister”!

Șefa Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), Violeta Vijulie (PNL), a comentat conflictul public dintre primarul Clujului, Emil Boc, și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pe tema plății organizării campaniei de vaccinare împotriva COVID. Vijulie îi ia apărarea colegului de partid și spune că la minister ar trebui să revină Nelu Tătaru (în FOTO)!

„Când am citit, părea un schimb de replici destul de echilibrat, totuşi, primarul Boc se evidenţia prin claritate şi argumentaţie. Când am ascultat înregistrarea, m-am îngrozit, pur şi simplu, cum ministrul sănătăţii ia în derâdere procesul de vaccinare, dar şi faptul că a aruncat în OUG prevederea că banii pentru centre trebuie să fie asiguraţi de primari, fără ca asta să fie legal şi fără să existe posibilitatea ca toţi primarii să poate face asta, chiar cu riscuri mari.

„Dr. Nelu Tataru ar trebui să revină la minister”

NU a fost niciun „atac dur”! Au fost argumentele unui om raţional şi profesioniat împotriva unui om superficial şi ironic cu privire la pandemia care ne omoară rudele şi prietenii”, a scris pe pagina sa de Facebook Violeta Vijulie, unul dintre liderii PNL din organizaţia de la Sector .

„Dr. Nelu Tataru ar trebui să revină la minister”, a mai scris Vijulie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri