Caută
Close this search box.

Instalaţiile de cablu din Sinaia au fost oprite din cauza condiţiilor meteo nefavorabile

Turiştii au luat cu asalt pârtiile din Sinaia în ultima zi de vacanță şi au început să formeze o nouă coadă la telegondolă. Ceea ce nu știau ei este că pârtiile din staţiune nu vor fi deschise astăzi, din cauza vântului care bate cu rafale peste limita de funcționare.

Vești proaste pentru turiștii de la munte

Instalaţiile de altitudine (Gondola Carp, Telescaunul&Teleschiul Soarelui) nu vor mai porni astăzi.

Anunțul a fost făcut public chiar de reprezentanții Gondola Sinaia pe pagina oficială de Facebook.

Oamenii au început să formeze dis-de-dimineaţă cozi în aşteptarea deschiderii instalaţiilor de transport pe cablu. Și asta pentru că, inițial, s-a spus că instalatiile de altitudine va începe la ora 8:00.

Două ore mai târziu, oficialii aveau să anunțe că instalatiile de altitudine (Gondola Carp, Telescaunul&Teleschiul Soarelui) nu mai pornesc programul cu publicul.

”Vânt peste limita de funcționare a instalațiilor, cu depunere constantă de chiciură. Gondola Carp, Telescaunul Soarelui și Teleschi Valea Soarelui nu vor mai porni azi.”, au transmis angajații Gondola Sinaia.

Aglomerație pe pârtii

În cursul zilei de sâmbătă, 2 ianuarie, a fost înregistrată o coadă uriaşă la telegondola din Sinaia.

Cel puțin 7.000 de persoane au fost sâmbătă pe pârtiile din Sinaia, potrivit estimărilor oficiale. 4.000 de persoane au folosit telegondola, aproximativ 2.000 au folosit telecabina și circa 1.000 de turiști au venit cu mijloace proprii.

În plus, mii de oameni au stat la coadă la telegondola din Poiana Brașov, unde programul a fSinaiaost prelungit. Peste 4.000 de oameni au urcat cu telegondola pe masivul muntos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri