Caută
Close this search box.

Învestirea preşedintelui american Joe Biden va fi însoţită de o paradă virtuală

joe biden

Pe 20 ianuarie Joe Biden va deveni oficial cel de-al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii. Cu ocazia ceremoniei de învestire, organizatorii evenimentului au anunțat „o paradă virtuală în toată America”, în contextul pandemiei de coronavirus, informează AP.

După ceremonia de depunere a jurământului, în partea de vest a Capitoliului american, Joe Biden și soția sa, prima doamnă Jill Biden, se vor alătura vicepreședintelui ales Kamala Harris și soțului ei, pentru a participa la o paradă care va fi în mare parte virtuală.

Evenimentul va fi televizat și va prezenta spectacole „diverse și dinamice” în comunitățile din întreaga țară, a promis Comitetul de învestire. Participanții la ceremonie vor fi anunțați zilele următoare.

„Suntem încântați de posibilitățile și oportunitățile pe care le oferă acest moment pentru a permite tuturor americanilor să participe la tradițiile sacre ale țării noastre”, a declarat Maju Varghese, directorul executiv al Comitetului președintelui inaugural într-o declarație.

De asemenea, organizatorii anunță că atât Joe Biden, cât și ceilalți participanți la eveniment „vor respecta distanțarea socială și protocoalele privind regulile de sănătate și de siguranță”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri