Caută
Close this search box.

Ioana Năstase, adevărul despre gelozia lui Ilie. Ce spune despre împăcarea cu fostul tenismen

Ioana Năstase a avut prima apariție publică după scandalul în care a fost implicată cu fostul jucător de tenis, Ilie Năstase, bruneta spunând care este adevărul despre gelozia acestuia, dar și dacă urmează să se împace.

Bruneta a mărturisit că nu înțelege nici în momentul de față de la ce a plecat disputa dintre ea și omul de afaceri, din 8 ianuarie 2021. Constănțeanca susține că fostul număr mondial în tenis i-a oferit un cadou prețios pentru a-l ierta, însă asta nu dovedește că o iubește.

Cea de-a cincea soție a lui Ilie Năstase a punctat faptul că nu are nevoie de cadouri și atenții scumpe, ci doar să schimbe gelozia pe care o are în suflet afaceristul. Din păcate, Ioana Simion nu poate face nimic în acest sens, dovadă că încă nu a luat decizia de a se împăca cu sportivul.

Ioana Năstase, declarații despre gelozia și gesturile lui Ilie

„În postura de amantă eu nu prea stau. Fără regrete. Ilie mi-a oferit un cadou, o mașină de 250.000 de euro. O mare bucurie a fost. Nu cred ca e suficient să dovedești iubirea cuiva oferind cadouri.

Simt că mă iubește în momentele în care vine să mă împace. Dacă aș avea o baghetă magică, aș vrea să pot schimba gelozia lui Ilie.

Eu consider că sunt ok, știu ce trebuie să fac. Având experiență cu o căsnicie de 20 de ani, știu cum să procedez”, a declarat Ioana Năstase la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri