Caută
Close this search box.

Ionuţ Cristache i-a ridicat la fileu lui Marcel Ciolacu toate mingile, pe TVR

ionuţ cristache

Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii România 9, de la TVR, a realizat o nouă emisiune cu Marcel Ciolacu, în care i-a ridicat acestuia numeroase mingi la fileu.

Cristache a reușit performanța să aibă atacuri mai dure la adresa Guvernului, decât Ciolacu. Încă de începtul emisiunii, Cristache a lansat atacuri violente împotriva campaniei de vaccinare.

„Haos de nedescris, ce Dumnezeu au discutat la Cotroceni din decembrie încoace? De ce au implicat Armata, dacă avem acest haos de nedeschis încă de la început? E cu Doamne-ajută în această țară”, a spus Cristache despre vaccinare, în debutul emisiunii cu Marcel Ciolacu.

„Am văzut că USR-ul vorbea de digitalizarea României, poate să facă platforma de vaccinare să lucreze? Această campanie de vaccinare este oglinda actualei guvernări. Nu avem doze suficiente, este evident, nu putem ajunge la 70% în acest ritm. În 3-4 ani ajungem la 70% grad de imunizare a populației.

Nu sunt în stare să aibă un plan coerent și o informare publică, transparentă. Primele știri au fost că românii nu vor să se vaccineze (în realitate au fost sondaje difuzate chiar de către televiziunile PSD, Antena 3 și RTV – n.red.), uite că doresc să se vaccineze și nu pot, nu au centre, nu au terminat acest parteneriat cu administrațiile locale”, a reacționat Ciolacu.

„După ce că sunt proști, mai sunt și fuduli. Nu recunosc că nu funcționează. Dăm vina pe români că nu vor să se vaccineze”, a continuat Ciolacu.

„Iohannis a făcut sudoku cu Orban la Cotroceni, cu biletele, când l-au desemnat pe Florin Cîţu ca premier”, a intervenit Cristache.

Ionuț Cristache încasează un salariu lunar de peste 26.000 de lei (aproximativ 5.650 de euro). Prin comparație, un reporter câștigă în TVR în medie 3.000 de lei pe lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri