Preoții constănțeni s-au solidarizat cu apelul făcut de Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie și au mers să doneze sânge. Campania este prima de acest fel demarată de preoții din Constanța anul acesta.

ÎPS Teodosie: „Slujesc zilnic și mă împărtășesc și acesta este cel mai puternic vaccin’”

Înalt Prea Sfințitul a venit și el la centru de donare, dar nu a purtat mască de protecție. Acesta nu se teme de boală și este sigur că împărtășania îl va feri de infectarea cu COVID.
„Nu am şanse să mă îmbolnăvesc, pentru că slujesc zilnic și mă împărtășesc și acesta este cel mai puternic vaccin care nu poate fi niciodată combătut cu alt vaccin”, a afirmat joi, ÎPS Teodosie.

Înaltul prelat, donator de sânge

„50 de preoți din Arhiepiscopia Tomisului au donat sânge astăzi. Acțiunea este prima pe anul acesta și face parte din cadrul Protocolului încheiat în 2018 între Arhiepiscopia Tomisului și CRTS Constanța și Prezent la eveniment, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a subliniat că a dona sânge înseamnă a dona viață și dragoste către aproapele nostru. La rândul ei, directoarea CRTS Constanța, Dr. Alina-Mirella Dobrotă a arătat că proiectul este o minune, colaborarea cu preoții și credincioșii fiind una deosebit de utilă și necesară. Până acum, Arhiepiscopia Tomisului și CRTS Constanța au organizat 40 de acțiuni de donare, din care au rezultat peste 2000 de unități de sânge donate”, au transmis reprezentanții arhiepiscopiei, pe Facebook.

180 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here