Caută
Close this search box.

IPS Teodosie înmoaie tonul, după anunţul PF Daniel, de susţinere a vaccinării

ips teodosie
Mesaj surprinzător al arhiepiscopului Teodosie al Tomisului, în legătură cu campania de vaccinare. El anunță că și-a schimbat opiniile, după ce s-a documentat, astfel încât acum are gânduri pozitive despre vaccinare.
Teodosie Şpagoveanu și-a arătat susținerea față de inițiativa Patriarhului Daniel, care, prin Biserica Ortodoxă, a trimis ierarhilor din țară broșura informativă „Vaccinarea împotriva COVID-19 în România”.
Arhiepiscopul Tomisului se răzgândește astfel, după ce, chiar de Bobotează, informa mulțimea de credincioși din Constanța că tinerii care recuperaseră crucile au făcut vaccinul anti-coronavirus înotând în mare, înotul fiind cel mai natural și sănătos vaccin.
IPS Teodosie invocă acum lipsa de informare din partea autorităților. „Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive. Am dobândit niște cunoștințe pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung. Și nu am fost informați”, a declarat Teodosie.
Arhiepiscopul Tomisului a respins ideea că și-ar fi schimbat părerea despre vaccin: „Nu umblăm cu păreri. Umblăm cu cunoștințe solide, științifice”. Arhiepiscopul Teodosie a evitat să spună dacă se va vaccina.
La slujba de la catedrala din Constanța, înaltul ierarh a transmis însă credincioșilor că „îngăduința și dragostea lui Dumnezeu ne îndeamnă la mai multă înțelepciune”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri