Caută
Close this search box.

Iubita lui Ronaldo a purtat prima mască textilă care distruge virusul. Nu vă imaginați cât costă !

Frumoasa Georgina Rodriguez a purtat prima mască textilă din lume care distruge Covid-19, totul în timpul ceremoniei de la Dubai în care Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist al secolului.

Starul portughez a luat ochii la gala Globe Soccer Awards în care l-a învins pe marele său rival Leo Messi în cursa pentru unul dintre cele mai râvnite titluri individuale.

Însă și Georgina a atras privirile printr-o ținută extrem de atrăgătoare. Ea a purtat o rochie roşie sclipitoare, realizată de designerul kosovar Lia Stublla, cu paiete și un decolteu impresionant.

Prima mască textilă care neutralizează Covid-19 a fost purtată de Georgina Rodriguez

La câteva zile de la acea apariție, cotidianul spaniol As a descoperit un lucru inedit la ținuta superbei partenere a lui Cristiano Ronaldo. Georgina Rodriguez a purtat prima mască textilă care neutralizează în totalitate Covid-19.

Masca ar rezista la 50 de spălări cu apă de 60 de grade Celsius fără a-şi pierde capacitate de protecţie și costă pe site-ul producătorului doar 8 euro. Cu siguranță că după reclama primită din partea Georginei, producătorii se vor bucura de o creștere considerabilă a vânzărilor.

Produsul, care a fost lansat în vară, a fost aprobat de cutând de Institutul de Medicină Moleculară Joao Lobo Antunes şi apoi de Equilibrium, laboratorul de control al calităţii, care confirmă reţinerea a 90,2 % din noul coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri