Caută
Close this search box.

La puţin timp după condamnare, Marian Zlotea anunţă pe Facebook că a fugit din ţară

marian zlotea

La puţin timp după ce a fost condamnat definitiv la 8 ani și 6 luni de închisoare, Marian Zlotea a anunțat pe Facebook că a plecat din România, pentru că această sentinţă este înscenare.

„Sunt nevinovat iar aceasta este o sentinţă nedreaptă, dată într-un dosar bazat în totalitate pe două denunţuri neîntemeiate, date sub presiune de doi inculpaţi arestaţi care, ulterior denunţurilor, au fost eliberaţi.

Toată povestea s-a creionat în jurul acţiunilor sociale organizate pe lângă biserici în campania electoral din 2009. Faptele au fost catalogate de DNA ca fapte de corupţie şi trafic de influenţă fără nicio probă în acest sens.

Instanţa de fond a Tribunalului Bucureşti a dispus în ceea ce mă priveşte o pedeapsă de 2 ani cu suspendare, pe care bineînţeles că am considerat-o nedreaptă şi am atacat-o. Instanţa de apel nu a respectat niciun drept la apărare pe tot parcursul procesului, schimbând în penultimul termen al pronunţării încadrarea în trafic de influenţă, fără ca acest lucru să se fi solicitat de vreuna dintre părţile implicate.

Consider că această sentinţă este nedreaptă şi este o plată politică pentru simplul fapt că nu am fost de acord ca, la un moment dat, cineva să preia PDL”, a scris Zlotea, miercuri, pe contul său de Facebook, adăugând că va ataca sentinţa la CEDO.

Fostul europarlamentar PDL, Marian Zlotea, a fost condamnat definitiv la 8 ani și 6 luni de închisoare, acuzat fiind că, pe vremea când conducea ANSVSA, le-ar fi cerut subalternilor să finanțele partidul din care făcea parte, pentru a-și păstra locurile de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri