Caută
Close this search box.

La un spital din Cluj au fost aruncate 200 de doze de vaccin anti-COVID. „Pacienţii programaţi la noi au fost redirecţionaţi la alte centre”

Un număr de 200 de doze de vaccin anti-COVID au fost distruse la un spital din Cluj.. În tot acest timp, sute de clujeni sunt trimişi să se vaccineze în alte judeţe.

Campania de vaccinare înaintează anevoios la Cluj, unde numărul dozelor este insuficient, la fel ca în majoritatea marilor oraşe ale ţării. În timp ce oamenii nu se pot programa la vaccinare din cauza numărului redus de vaccinuri şi din cauza disfuncţionalităţilor platformei, în multe unele cazuri nici puţinele doze existente nu ajung să le mai fie administrate oamenilor. Un astfel de caz s-a înregistrat la Institutul de Gastro-enterologie din Cluj, unde s-ar fi stricat un frigider în care erau depozitate vaccinurile. „În urmă cu 10 zile, dimineaţă, în centrul de vaccinare, personalul a constatat că în frigider nu era temperatura corectă. Practic, un frigider care nu era nci măcar vechi a cedat peste noapte… 200 de doze de vaccin au fost compromise. Pacienţii programaţi au fost redirecţionaţi la alt centru şi ulterior am fost aprovizionaţi cu alte doze”, a declarat pentru Digi24 directorul institutului, Mihai Mleşniţe.

Citeste mai mult: adev.ro/qnhtwn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri