Caută
Close this search box.

Ladislau Boloni a fost numit de greci „hoţ de portofele român”

Ladislau Boloni

Antrenorul lui Panathinaikos, Ladislau Boloni, îi reproșa arbitrului unele decizii din prima repriză, când a început conflictul cu Theodoros Karypidis. Ambele cluburi vor să facă plângere.

Un meci tensionat pentru Loți Bölöni, la Salonic, pe terenul lui Aris. Mai ales la pauză. Deși Panathinaikos conducea, 1-0, antrenorul atenienilor i-a reproșat centralului Sidiropoulos câteva decizii luate în prima repriză.

Pe tunel, s-a certat însă cu președintele adversarilor, Theodoros Karypidis. Potrivit site-ului elen gazzetta.gr, fiecare club are varianta sa și intenționează să facă plângere pentru acest incident.

Aris are o altă versiune. Karypidis, care obișnuiește să discute cu propriii jucători în vestiar la meciurile de acasă, i-ar fi cerut să se liniștească, Bölöni urlând la el: „Taci!”. Apoi, un schimb dur de replici între cei doi.

La finalul partidei, alt conflict, pe teren. Benalouane, stoperul francez al gazdelor, a sărit la bătaie. Îl urmărea pe Juankar, fundașul stânga spaniol al verzilor. Atunci a intervenit Bölöni, care i-a calmat pe amândoi. Pe Benalouane l-a luat în brațe, vorbind cu el în franceză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri