Caută
Close this search box.

Mai multe ambasade transmit condoleanţe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi în incendiul de la „Matei Balş”

Mai multe ambasade la Bucureşti au transmis mesaje de condoleanţe familiilor persoanelor care au murit în incendiul de la Spitalul „Matei Balş” de vineri dimineaţă.

„Suntem profund întristaţi de tragedia pacienţilor de la Institutul ‘Matei Balş’ din Bucureşti. Transmitem condoleanţe familiilor îndoliate şi însănătoşire grabnică pacienţilor afectaţi de incendiu”, a transmis Ambasada Germaniei pe Facebook.

Şi Ambasada Poloniei la Bucureşti a transmis condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului de la spitalul bucureştean.

Un mesaj de condoleanțe a transmis și  Ambasada Belgiei. „Transmitem condoleanţele noastre sincere familiilor îndoliate în urma incendiului de la Institutul ‘Matei Balş’. Însănătoşire grabnică pacienţilor care acum se recuperează!”, este textul publicat pe pagina de Facebook a misiunii diplomatice.

Reprezentanţii Ambasadei Franţei la Bucureşti au distribuit pe Twitter mesajul secretarului de stat pentru Afaceri Europene, Clement Beaune.

„Gândurile mele se îndreaptă către familiile victimelor şi către poporul român, lovit de o nouă tragedie, la trei luni după incendiul de la Piatra Neamţ”, a scris oficialul francez pe reţeaua de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri