Caută
Close this search box.

Marian Oprişan, supărat că nu mai e băgat în seamă: „Educaţia te obliga să mulţumeşti PSD-ului şi administraţiei PSD!”

Marian Oprişan

Fostul baron PSD de Vrancea, Marian Oprişan, s-a supărat că nu a fost băgat în seamă la evenimentele prilejuite de Ziua Primei Uniri. Oprişan chiar a întrerupt un discurs al actualului şef al Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma (PNL) pe motiv că acesta a uitat să mulţumească PSD-ului pentru reuşitele din judeţ, informează B1 TV.

Cătălin Toma: „Vreau să mulţumesc tuturor celor prezenţi, scuzaţi intervenţiile celor care se simt acum, într-o formă sau alta, apăsaţi…”
Marian Oprișan: „Celor care le-au făcut…”

Cătălin Toma: „Dar, vedeţi dumneavoastră, educaţia este cea care trebuie să existe şi încă o dată…”

Marian Oprișan: „Educaţia te obliga să mulţumeşti PSD-ului şi administraţiei PSD!”

Înţepăturile au avut loc la inaugurarea clădirii fostei Prefecturi, după 30 de ani de renovări. În discursul său, preşedintele Consiliului Judeţean a spus că intenţionează să dea în administrare clădirea către două dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior, Universitatea dinBucureşti şi Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, care vor să deschidă clase de studii la Focşani.

Marian Oprişan s-a simţit, însă, dat la o parte şi i-a cerut actualului preşedinte al CJ Vrancea să mulţumească PSD-ului. Răspunsul lui Cătălin Toma nu s-a lăsat aşteptat: „Încă o dată, încă o dată, stimaţi vrânceni, avem dovada că în Vrancea trebuie să existe o universitate ca să avem şi oameni educaţi. Mulţumesc mult tuturor!”

Totul s-a petrecut sub ochii preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care a fost prezent la evenimentele de la Focşani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri