Caută
Close this search box.

Mașină scăpată de sub control în Râmnicu Vâlcea. Mai mulți pietoni răniți

Un autoturism scăpat de sub control a rănit doi pietoni, joi dimineața, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea.

Paramedicii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați joi dimineață pentru acordarea de îngrijiri medicale preliminare, în urma unui accident rutier.

Accidentul s-a petrecut în Râmnicu Vâlcea pe strada Republicii, unde doi pietoni au fost loviți de un autoturism.

ISU Vâlcea a informat că accidentul s-a petrecut chiar pe trecerea pentru pietoni.

Victimele sunt două femei în vârstă de 39 de ani, respectiv 54 de ani, care, din primele informații, se aflau pe trecerea de pietoni în momentul în care au fost lovite cu partea dreaptă a autoturismului. Ele au primit îngrijiri preliminare la locul accidentului, apoi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Vâlcea.

Șoferul mașinii scăpate de sub control este din Râmnicu Vâlcea, are 57 de ani și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier fac cercetări în continuare pentru stabilirea situației de fapt. În cauză s-a deschis dosar penale pentru vătămare corporală din culpă.

Accident grav și la Mihăilești, Vâlcea
Un grav accident rutier s-a petrecut azi noapte pe DN 67, în localitatea Mihăești, județul Vâlcea, în zona „La Plute”. În coliziunea dintre două autoturisme, unul înmatriculat în București și celălalt în judeșul Olt, au fost rănite cinci persoane. Trei dintre victime au fost preluate de SAJ și transportate la UPU Vâlcea. Celelalte două au primit îngrijiri la fața locului.

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, iar SAJ cu 3 ambulanțe.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri