Rică Răducanu și soția sa au fost duși de urgență la Institutul de boli infecțioase Matei Balș din Capitală, pentru că în urma infectării cu noul coronavirus dezvoltaseră boala COVID-19. Fostul mare sportiv a făcut un anunț dramatic, mărturisind că el nu se simte foarte rău, însă marea durere și marea problemă e că soția sa este în stare gravă, fiind internată acum la secția de Terapie Intensivă.

„Eu nu mă simt chiar atât de rău, dar nevasta mea e mai rău. Nu știu de unde a apărut boala, ea a fost mai de mult bolnavă și mi-am făcut și eu testul și m-au găsit și pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri”, a spus marele fost fotbalist, care are 74 de ani și a trecut, în ultimii ani, prin mai multe probleme de sănătate.

Dacă el e într-o stare mai bună, soția sa în schimb are o formă mai gravă de boală.

„Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internați. Soția e mai rău, a avut frisoane, eu nu am avut probleme, nu tușesc. Ea are nevoie de oxigen. Le transmit sănătate la toti, să trecem cu bine prin perioada urâtă. Poate trece mai ușor beleaua asta, să ne refacem viața”, a spus Rică Răducanu, conform spectacola.ro

163 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here