Caută
Close this search box.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, salvat de la moarte de ivermectină: ”Mi s-au dat 5% șanse de supraviețuire (…) Cred că era de uz veterinar”

Mihai Budeanu, unul dintre cei 3 componenți ai trupei ”3 Sud Est”, a mărturisit, miercuri seara, la Antena 3, cum a fost salvat de noul medicament-minune care se folosește în SUA în tratarea COVID-19, ivermectină.

Cântărețul a precizat că medicii îi dădeau șanse mici de supraviețuire, după infecția cu SARS-COV-2. Cel care i-a salvat viața a fost medicul Ion Alexie, care lucrează în SUA.

”M-a salvat de la moarte domnul doctor Alexie! Mi s-a dat doar 5% șanse de supraviețuire. Am ajuns la terapie intensivă. Am urmat tot protocolul care se folosește și în România, mai puțin ivermectina.”

Practic, îndrăgitul cantautor a spus, cu subiect și predicat, că, după ce a luat medicamentul a început să-și  revină în mod evident.

„Ivermectina, vă dați seama, am luat-o la început când eu mă simțeam foarte, foarte, foarte rău. Și luând această această Ivermectină vă dați seama că starea mea a început să se îmbunătățească. (…) Nu pot să spun că am fost pe picioarele mele, pentru că vă dați seama, am fost tot timpul la pat. (…) Cred că după vreo 5-6 zile am început să îmi revin, să pot să respir normal. (…) Nu am avut efecte secundare de la ivermectină, niciunul, asta pot să vă spun, că sunt în viață. Dacă era să se întâmple ceva … ”, a continuat Mihai Budeanu.

El spune că a luat medicamentul de uz veterinar.

„Nu sunt doctor, dar consider că acest medicament, Ivermectină, poate  sună că-i fac reclamă acestui medicament, să nu se înțeleagă asta. Dacă lucrul acesta e spus de specialiști, că Ivermectina folosește foarte mult pentru a înlătura acest virus, luptă cu el, de ce să nu îl luăm? (…) Nu știu dacă erau de uz uman, erau cele veterinare. Cele care se dau pentru animale. Nu pot să știu, nu m-am dus eu, le-am primit și eu de la cineva”, a mai spus componentul trupei 3 Sud Est.

 

Totuși, la întrebarea explicită a medicului Monica Pop, dacă era ivermectină de uz uman sau veterinar, Budeanu a spus foarte clar, la un moment dat, că medicamentul a fost de uz veterinar. La care Monica Pop a avut un gest de evidentă surpriză, iar Mihai Gâdea s-a schimbat la față și nu a spus nimic, însă, la final, realizatorul – pe bună dreptate – a făcut un apel insistent ca oamenii să nu ia medicamentul ”de capul lor”.

Acestea au fost la Antena 3.

În ce bne privește, aceasta este doar o relatare a unor fapte. ATENȚIE! NU VĂ SFĂTUIM AICI SĂ LUAȚI IVERMECTINĂ, DE ORICE FEL AR FI EA, FĂRĂ INDICAȚIA EXPLICITĂ A UNUI MEDIC SPECIALIZAT ȘI FĂRĂ CA MEDICAMENTUL SĂ FIE APROBAT OFICIAL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri