Caută
Close this search box.

Mihai Tudose, prim-vicepreşedinte PSD, îl jigneşte pe Florin Cîţu. „E de psihiatrie”

mihai tudose
Prim-vicepreședintele PSD Mihai Tudose a lansat noi jigniri, la Antena 3, la adresa premierului Florin Cîţu. Tudose a susținut că Florin Cîţu va fi înlocuit din funcție, până la venirea primăverii.
„E o glumă proastă, iertați-mă. Este o caricatură, este infernul. Uitați-vă la ce declarație face el, că o să vaccinăm zilnic peste o sută de mii. Nu-i zice nimeni ‘Hai, tati, pe mal, că te ia apa?’. Ce să comentezi? Ce să faci? Eu am spus și-mi mențin opinia, omul e de psihiatrie. Aveți impresia că ăsta știe ce are de făcut pe lume? Domnul Mîţu premier, superb.
Prima lui ședință, a depus jurământul, s-au dus toți la Guvern. Citesc pe la 12 noaptea că a avut loc o ședința informală. Aoleu, zic. În prima seară trebuia să facă o ședința de Guvern, să facă OUG privind organizarea și funcționarea Guvernului, că s-au schimbat ministere. Ei au stat o săptămână cu miniștri care n-au ministere. Știați asta? Ăsta e premier? Familia Adams. Măcar ăia erau simpatici”, a declarat Tudose.
„Ei au mai fost la putere, cei de dreapta la un loc, în ’96-2000. Când au terminat exercițiul puterii, nu au mai intrat în parlament. Cei care erau cap de listă, locomotivă PNȚCD, acum locomotiva este PNL. Se va repeta scenariul. În țară avem pandemie, școli închise, inundațîi, viituri. Marea declarație de astăzi care a fost? Amânăm discuțiile pentru împărțit prefecții și secretarii de stat. Superb! Asta ii preocupă.
Va fi spectacol. Nu e nici un grad de compatibilitate între ei (PNL, USR, PLUS, UDMR), nimic. Pasarea responsabilității va fi sport național, până în martie. Vor exista fricțiuni în actul guvernamental și noi toți vom deconta asta. Și ei, și președintele care a făcut chestia asta”, a mai spus Tudose.
El a susținut că Florin Cîţu va fi schimbat până la venirea primăverii.
„Eu nu cred că-l va prinde paltonul pe Cîţu, paltonul de primăvară. Nu știu cine vine în loc”, a mai susținut Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri