Caută
Close this search box.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă: Podul peste Dunăre, de la Brăila, rămâne un an muzeu

Cătălin Drulă

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va rămâne muzeu timp de un an, a declarat Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, într-un interviu pentru Hotnews. El spune că întârzierea este cauzată de lipsa drumurilor de acces către  pod, „care au fost lăsate de izbeliște”.

„Sunt în rezolvare problemele de la Brăila. Va ieși în curând autorizația de construire pentru un sector de 7 kilometri. Vor ieși apoi și pentru restul. Sunt acele drumuri de legătură, care au fost lăsate de izbeliște”, a declarat Cătălin Drulă.

„Spun de pe acum, un an va rămâne podul frumos, nou, al treilea ca lungime pod suspendat din Europa… va rămâne un an, 2023 dacă nu mă înșel… va rămâne un muzeu, acel termen pe care l-am popularizat. Asta ca urmare a unor inacțiuni din trecut, pe care acum încercăm să le reparăm din mers”, a explicat Drulă.

Întrebat dacă poate accelera lucrările rămase în urmă, ministrul a spus că face demersuri în acest sens.

„Asta și încercăm. De aia și apare acum acea autorizație de construire de 7 km, poate reușim să fie mai puțin de un an de zile. Când spun aceste termene nu înseamnă că sunt resemnat cu ele.

Unde se poate încerc să aduc lucrurile în zone mai bune. Dar nici să spun, cum aruncă politicienii, de obicei „Va fi totul bine, gata. Într-o lună terminăm autostrăzile”. Spun lucrurile realist”, a mai spus ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri