Caută
Close this search box.

O suporteră înfocată a celor de la U Cluj, găsită moartă de Revelion! S-a deschis anchetă de ucidere din culpă

O clujeancă de 30 de ani a murit tragic în ultima zi a anului 2020. Numele ei era Alina Ioana Petruş şi era un cunoscut suporter al echipei de fotbal U Cluj.

Există și varianta ca tânăra să se fi spânzurat folosind un cablu de prelungitor, în camera ei, în cartierul Gheorghieni din Cluj Napoca, dar varianta nu poate fi nici pe departe singura luată în calcul de Poliție. Trupul neînsufleţit a fost găsit de fratele ei, care a alertat Poliţia.

Vecinii spun că era depresivă şi că avea mai multe urme de tăieturi pe braţe, scrie Bună Ziua Cluj. O anchetă pentru ucidere din culpă a fost imediat deschisă, au precizat reprezentanţii IPJ CLuj.

„Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit și au plecat multe sentimente și persoane. Cei pe care îi iubeam (dintre cei care au plecat)…. au devenit simple cunoștințe, iar simpli străini au devenit totul. Datorită vouă m-am schimbat… Am învățat cui să îi mulțumesc și pe cine să ocolesc… Fiecare dintre voi v-ați lăsat o amprentă în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puțin bună)…

Aşa e cursul vieții… Ce e azi, poate dispărea mâine… Aşa că, profită de fiecare zi, fiindcă e unică!! Vă mulțumesc tuturor. Deși prematur, vă doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit și mai liniștit!! La mulți ani, dragilor“, a scris tânăra cu câteva ore înainte de a fi găsită fără suflare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri