Caută
Close this search box.

Organul de presă al propagandei ruse, Sputnik: „Popor ingrat, îl vreţi cenuşă pe Liviu Dragnea!”

sputnik
Platforma de știri finanțată de Kremlin Sputnik publică un articol, în care îi ceartă pe români, că nu-i sunt recunoscători lui Liviu Dragnea.
„Îl vreți cenușă pe unul care v-a mărit veniturile, a înghețat prețurile, a taxat marile combinații multinaționale și exploatările resurselor românești – și a ridicat fruntea în fața stăpânilor de la vest! Iar odată cu el ai ridicat fruntea și tu, popor ingrat!”, scrie Sputnik.
Articolul de pe Sputnik este intitulat „Cazul Dragnea și starea de popor ingrat” și cuprinde numeroase elogii la adresa fostului lider al PSD și reproșuri la adresa românilor.
Iată câteva dintre pasajele relevante din articolul de pe Sputnik, semnat de Dragoş Dumitriu, fost deputat PRM, anterior fost director al oficiosului Cabinetului Văcăcoriu, Vocea României:
– Pentru că a îndrăznit să calce pe urmele lui Năstase, Dragnea trebuie nimicit! Ca și Adrian Năstase!
– Nu mă mai interesează că Dragnea are o super vilă în Teleorman – care nu costă cât un apartament de lux din Cotroceni sau Dorobanți! Și nici cât șase case la Sibiu, nici cât o vilă la Miami sau una lângă București. În schimb, mă interesează că Liviu Dragnea a fost un lider care a venit cu un program pentru oameni și a încercat să îl respecte, în bună măsură. Un lider care a mărit pensii și salarii, care a și-a pus gând să mai oprească profitul nesimțit la multinaționalelor, care a înghețat – nu salariile, ci prețurile!
– Da, acesta e adevărul, popor ingrat, vorba Mareșalului: îl vreți cenușă pe unul care v-a mărit veniturile, a înghețat prețurile, a taxat marile combinații multinaționale, a accizat exploatările resurselor românești – și a ridicat fruntea în fața stăpânilor de la vest… și mai de la vest! Iar odată cu el, ai ridicat fruntea și tu, popor ingrat! Cenușa unuia care nu și-a dorit România – colonie și teren pentru amplasat baze!
– Nu, poporul ingrat i-a susținut pe cei care au înghețat salariile și lasă prețurile să zboare libere, pe cei care vor România îndatorată, acaparată de multinaționale (poate s-or angaja și ei pe-acolo!) – și mai ales ocupată de baze militare străine, plină de armament care să o transforme într-o țintă a unui conflict!
– Poporul ingrat vrea pușcării, anchete, vinovați… și culmea, au ales să facă toate astea pe unii mai hoți, mai distrugători, mai vinovați! Și mai ales – mult mai fățarnici și mai cinici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri