Caută
Close this search box.

Prahova: Şapte bărbaţi au fost reţinuţi într-un dosar de proxenetism

mascaţi

Şapte bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore într-un dosar de proxenetism, procurorii spunând că prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 300.000 de euro, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Prahova, împreună cu procurori din cadrul Parchetului pe de lângă Judecătoria Ploieşti, au efectuat, marţi, 9 percheziţii domiciliare, în judeţele Prahova şi Braşov, la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism, 11 mandate de aducere fiind puse în executare.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada aprilie 2018 – prezent, persoanele bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituţiei în ţară şi în străinătate, obţinând foloase materiale de pe urma acestor activităţi. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 300.000 de euro”, precizează sursa citată.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate telefoane mobile, 2 pistoale de tip airsoft, 1 pistol cu aer comprimat, din categoria celor supuse autorizării, documente, înscrisuri, bani şi un autoturism.

De asemenea, 10 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Prahova pentru audieri, şapte bărbaţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri