Caută
Close this search box.

Raed Arafat s-a enervat la Matei Balş: Este revoltă în capul dvs.!

Raed Arafat s-a enervat vineri dimineață la Spitalul Matei Balș, unde a avut loc un incendiu soldat cu patru morți.

Şeful DSU a devenit nervos când a fost întrebat cum este posibil ca după tragedia de la Spitalul din Piatra Neamț să se întâmple încă una de o asemenea amploare.

„Dacă ați venit să urlați la noi aici, v-am explicat. Urlați dumneavoastră. Este revoltă în capul dvs.! Până vedem care este situația….

Lăsați situația până o să vină pompierii să vă spună care e motivul. V-am dat toate detaliile.”, a spus nervos Raed Arafat.

FOTO: Digi24

Potrivit comandatului intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la parter, pe 100-120 mp. Au fost afectate patru saloane, cu degajări mari de fum, cu posibilități de extindere.

La spital au fost mobilizați aproape 100 de medici și asistenți. Au fost evacuate aproximativ 44 de persoane către spitalele de urgență, restul evacuate către celelalte pavilioane din spitalul Matei Balș. Din cei 44 de pacienți, doi erau în stare mai gravă.

Toți pacienții care au fost internați erau conectați la oxigen, sunt pacienți Covid, în stadiu mediu spre sever.

Clădirea care a ars a fost construită în 1953 și a fost modernizată. Clădirea avea avizele necesare, iar cel mai recent control a fost efectuat în noiembrie 2020″, a precizat Raed Arafat, potrivit Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri