Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan o spune direct! Ce funcție vizează europarlamentarul: Nu exclud candidatura

rareş bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL a lansat o serie de atacuri la adresa lui Ludovic Orban. Acesta consideră că liderul PNL a eșuat în calitate de președinte al liberalilor și nu exclude o candidatură a sa la viitorul congres.

Rareș Bogdan nu exclude o candidatură la președinția PNL la congresul care va fi organizat în acest an. Prim-vicepreședintele PNL precizează că ar putea, de asemenea, să susțină pe altcineva, pentru că nu dorește neapărat să fie în fruntea echipei.

„Nu știu dacă voi candida. Pot să susțin pe cineva, nu neapărat (să candidez – n.r.). Nu exclud, dar în același timp pot să susțin pe oricine altcineva. Voi face parte dintr-o echipă, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu moț în fruntea echipei. Pot fi poziția doi, trei, patru cinci”, spune Rareș Bogdan la Aleph News.

Rareș Bogdan: Nu regret nimic din ce am spus

Acesta a precizat că nu regretă ceea ce a spus despre susținerea lui Florin Cîțu în funcția de premier și nu pentru a deveni liderul PNL.

„E o bătălie pe termen lung. Alegerile nu sunt mâine. Ea o chestiune pe termen lung. (…) Nu regret nimic din ceea ce am spus. Am spus purul adevăr și cred că am realizat un prim pas – am reușit să arăt că există opoziție în partidul de guvernământ și am cerut democratizarea deciziilor. (…) Nu dăm înapoi. Pentru moment ce am făcut este suficient”, conchide prim-vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan consideră că Ludovic Orban a eșuat în calitatea de președinte al formațiunii liberale. De asemenea, acesta mai spune că partidul are nevoie de o reformă totală.

„Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat. La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și, cu excepția lui Emil Boc, restul s-au stricat la cap. (…) Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui, i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate”, a afirmat Rareș Bogdan în cadrul emisiunii Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri