Caută
Close this search box.

Război în paradis. Mihai Gâdea a dat-o afară din platou pe Diana Şoşoacă

Şoşoacă
Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a fost dată afară din emisiunea „Sinteza zilei”, după un dialog în contradictoriu cu Mihai Gâdea. Şoşoacă a susținut că a fost abuzată psiho-emoțional, de Antena 3.
Scandalul a început după ce Şoşoacă s-a certat cu invitații lui Gâdea: Mirel Curea, Beatrice Mahler, Adina Alberts, Adrian Marinescu.
Şoşoacă i-a întrerupt și i-a întrebat în mod repetat dacă mai există gripă în România: „Mai este gripă, mai sunt cazuri, că nu se mai vorbește?”. În acel moment, Gâdea s-a simțit dator să ia atitudine.
Mihai Gâdea: Doamnă avocat, doamnă senator, cu toată dragostea, întrebările la emisiunea asta le pun eu. Ce mai faceți?
Diana Şoşoacă: Foarte bine, mulțumesc, mă interesa să pun niște întrebări. Eu nu știu unde-i gripa… Pe mine chiar mă interesează.
Mihai Gâdea: Eu apreciez prezențele dumneavoastră de fiecare dată. Eu invit pe toată lumea. Ascultați puțîn…Nu vă dau lecții publice, dar mă puneți în situația asta. La o doamnă e ușor neplăcut, eu nu vă dau lecții publice, dar când vorbiți peste cineva e o chestie lipsită de politețe și de ștaif.
Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea, cea mai mare lipsă de politețe o aveți dumneavoastră. Dacă m-ați invitat, eu doresc să aflu răspunsurile la niște întrebări. Aș dori să știu și eu unde este gripa.
Mihai Gâdea: Doamna Şoşoacă, am să vă rog de acum înainte să nu mai interveniți peste invitați. Așa se poartă un dialog civilizat. Hai să vorbesc și eu așa, ca dumneavoastră.
Diana Şoşoacă: Exact, vorbiți cum considerați! Dacă m-ați invitat, eu doresc să aflu niște întrebări. Vreau să aflu ce-i cu gripa.
Mihai Gâdea: În momentul în care sunteți într-un dialog public, trebuie să-l respectați. Dacă nu, să știți că eu vă opresc microfonul.
Diana Şoşoacă: Eu am respectat dialogul, dar dumneavoastră trebuie să ne respectați pe noi. Nici o problema. Este Antena 3, unde oricum se oprește microfonul. Unde de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoțional.
Mihai Gâdea: Se vede că sunteți abuzată, să știți! Sunteți abuzată masiv.
Diana Şoşoacă: Păi sunt abuzată, tocmai de aceea am închis televizoarele.
Mihai Gâdea: Psihologic vorbind, da?
Diana Şoşoacă: Da, psihologic vorbind.
Emisiunea s-a intrerupt apoi, iar la revenirea din pauza de publicitate Mihai Gâdea a anunțat că Diana Şoşoacă a părăsit platoul emisiunii. Prezent în studio, Mirel Curea râdea icnind şi icnea râzând, acoperindu-şi faţa cu mâna, satisfăcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri