Europarlamentarul PNL Vlad Nistor a declarat marți, la Antena 3, că Ludovic Orban nu va pierde ‘meciul’ intern cu Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, liderii liberali care i-au cerut demisia.

„Nu este o batalie intre Rareș Bogdan si Ludovic Orban, asta ar însemna ca este un echilibru intre cele doua tabere. Nu exista niciun echilibru. Robert Sighiartău e probabil unul din cei mai slabi Secretari Generali pe care i-a avut PNL din 1990 incoace. Daca ma intrebati pe mine cum vad lucrurile de unde stau, cred cu adevarat ca este o activitate preelectorala la capatul caruia cel mai bun presedinte pe care l-a avut PNL in foarte multi ani, probabil chiar din 1990 incoace, dl Orban, va castiga aceste alegeri”, a declarat Vlad Nistor.

Pe de altă parte, prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală și că Ludovic Orban a eșuat în calitatea de președinte al formațiunii liberale. „I s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”, a afirmat Rareș Bogdan.

Ludovic Orban trebuie să plece de la conducerea PNL, pentru că a condus discreționar partidul, iar în interiorul formațiunii există o grupare reformistă care își dorește primenirea PNL, spune şi secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

173 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here