Caută
Close this search box.

Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri se redeschid luni, în Bucureşti

Teatrele, cinematografele, restaurantele, barurile, cafenelele şi sălile de jocuri de noroc din Bucureşti se vor redeschide la 30% din capacitate, începând de luni, ora 0.00, aşa cum a hotărât vineri Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.

Astfel, s-a dispus reluarea activităţii în spaţii închise, la o capacitate de maxim 30% în domeniul HORECA, precum şi în domeniul cultural, de divertisment şi recreativ începând cu data de 25.01.2021, ora 0.00, cu condiţia menţinerii ratei de incidenţă sub 3 la mia de locuitori.

Municipiul Bucureşti rămâne pentru a cincea zi în zona galbenă în ceea ce priveşte rata de infectare cu noul coronavirus, cumulată la 14 zile, după ce duminică a înregistrat 2,37 cazuri la mia de locuitori, potrivit datelor anunţate de GCS.

Vineri, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a afirmat că decizia Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a ţinut cont de scăderea ratei de infectare cu noul coronavirus înregistrată în ultimele zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri