După ce a refuzat să poarte masca în Parlament, senatoarea AUR Diana Șoșoacă acuză Ministerul Sanatatii că „produce cel mai mare abuz”. Potrivit senatoarei, medicul său de familie „suportă abuzuri de nedescris”, în timp ce se dorește accesul la dosarul medical al parlamentarei.

„INCALCAREA DREPTURILOR PACIENTULUI, IN SPEȚĂ SUBSEMNATA, DE CATRE MINISTERUL SANATATII SI PARLAMENTUL ROMANIEI!
NIMENI, ABSOLUT NIMENI, NU ARE DREPTUL SA ACCESEZE DOSARUL MEDICAL, ISTORICUL MEDICAL AL PACIENTULUI, FARA ACORDUL EXPRES EXPRIMAT AL PACIENTULUI!
O adresa, ilegal întocmită, a Parlamentului, nu poate fi temeiul transmiterii dosarului/istoricului medical al unui pacient. Medicul de familie este obligat sa imi ceara acordul, IAR EU NU IL DAU! FARA ACORDUL MEU LIBER EXPRIMAT, NU SE POATE!
Medicul meu de familie suporta abuzuri de nedescris din cauza mea: pt adeverinta mea, DSP, in loc sa faca un control doar pt mine, a verificat întreaga activitate a medicului de familie PENTRU UN AN DE ZILE PT TOTI PACIENTII!
Acum Ministerul Sanatatii produce cel mai mare abuz, Parlamentul Romaniei si mai mare, impotriva unui demnitar roman. SUNT SINGURUL PARLAMENTAR CARE ARE PARTE DE ACEST TRATAMENT, IN CONDITIILE IN CARE IN SITUAȚIA MEA SUNT KELEMEN HUNOR SI DL. COARNA, CARE MERG SI ACUM FARA MASCA, SUNT LASATI SI NIMENI NU CERCETEAZA DACA AU ADEVERINTA, DESI AU DECLARAT CA AU. MAI MULT, DL DANIEL GHITA LA SEDINTA COMUNA A CELOR DOUA CAMERE, A VENIT FARA MASCA SI NIMENI NU S-A SESIZAT.
DE CE CERE MINISTERUL SANATATII ACESTE DATE STRICT CONFIDENȚIALE ALE MELE?
PT CA DACA VOR VEDEA CARE ESTE PUNCTUL MEU SLAB, ACOLO VOR ATACA!
TOTUL ESTE UN PLAN PUS LA PUNCT „PAS CU PAS”! PROGRAMUL „EXEMPLUL STANOEVICI ” ESTE PUS IN APLICARE „PAS CU PAS”!
BUUUN; PAI VOI ACTIONA IN CONSECINȚĂ, AVÂND IN VEDERE CA DL MINISTRU AL SANATATII, VOICULESCU, MI-A COMUNICAT CA NU STIE DE ASA CEVA!
ATACATI MIȘELEȘTE PRIN INCALCAREA LEGII?
VETI PLATI CU LEGEA PE CARE O INCALCATI!”, a scris Șoșoacă pe pagina sa de Facebook.

177 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here