Caută
Close this search box.

Şoşoacă, scandal la casa lui Bogdan Stanoevici: Şi pe mine vor să mă omoare. Am înregistrat tot ce ştiu, am împărţit totul în 14 părţi

Diana Şoşoacă şi un grup de membri AUR au mers joi seara în faţa locuinţei lui Bogdan Stanoevici, unde senatoarea a făcut un circ teribil, fiind alungată chiar de vecinii actorului.

Şoşoacă a susţinut că şi pe ea vor să o omoare: „Îi anunţ pe cei care îmi doresc moarte că am înregistrat tot ce ştiu şi tot ce am aflat, am împărţit totul în 14 părţi”.

„Nu am să accept niciodată acest diagnostic de moarte Covid. În lipsa unei autopsii nu putem să afirmăm că el a murit din cauza Covidului.

Mâine depunem plângere penală prin care solicităm anchetarea cazului, având în vedere că sunt suspiciuni de moarte din cu totul altă cauză decât Covid”, a anunţat ea, citată de Aktual24.

„În calitate de senator al României nu o să accept niciodată că Bogdan Stanoevici a murit de Covid, a fost unul dintre cei mai mari patrioţi. Bogdan a murit de infecţii nosocomiale.

S-au pus bani grei ca să fiu redusă la tăcere. Îi anunţ pe cei care îmi doresc moartea că am înregistrat tot ce ştiu şi tot ce am aflat, am împărţit totul în 14 părţi. După moartea mea vor ieşi toate dovezile despre ceea ce ştiu. Sunt mai OK în viaţă, încă mă abţin, dacă vreţi să mă omorâţi.

(…) Nu ştiu de ce Iohannis nu vine, este un fost ministru. Tot guvernul trebuie să meargă la Bellu să-i ofere un ultim omagiu, să îi spună lui Bogdan ‘iartă-ne că te-am omorât’”, a strigat Diana Şoşoacă, făcând live pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri