Caută
Close this search box.

Soțul Sandei Ladoşi a fost trimis în judecată pentru delapidare

Omul de afaceri Ștefan Tache (66 de ani), soțul cântăreței Sanda Ladoşi, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, pentru acuzația de complicitate la delapidarea unei societăți de leasing financiar.

În același dosar au mai fost trimiși în judecată afaceristul Florin-Bogdan Dinu și trei directori din IFN-ul Fortis Lease: Marinela Căzănaru, Ionuț Costea și Viorel Dănuț Lupu, explică surse judiciare citate de Ziare.com.

Procurorii DNA au explică pe scurt care sunt acuzațiile din dosar.

„În perioada iulie 2007 – septembrie 2008, directorul general al unei instituții financiare nebancare, beneficiind de ajutorul celor doi directori din subordinea sa, ar fi încheiat fără drept un număr de 42 de contracte de leasing financiar cu societățile controlate de cei doi oameni de afaceri.

Contractele respective ar fi fost încheiate cu încălcarea normelor Băncii Naționale a României și a celor interne ale societății conduse de primii trei inculpați. Prin aceste demersuri, instituția financiară nebancară ar fi fost prejudiciată cu suma de 16.313.843 de euro”, explică procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri