Caută
Close this search box.

Spectacolele de teatru din România ajung live în toată lumea

Marius Manole

Spectacolele de teatru ajung acum la publicul din toată lumea. Pandemia și restricțiile i-au împins pe artiști să se exprime prin piese LIVE, transmise online.

Comedia “Peretele”, de exemplu, de la Teatrul Metropolis, a fost urmărită pe trei continente. În loc de 130 de spectatori, câți ar fi încăput la teatru, au fost câteva mii care au plătit un bilet obișnuit de 35 de lei.

Comedia “Peretele” s-a văzut în casele a 3.700 de spectatori din toată lumea, potrivit Pro TV.

„Publicul a fost şi din Sicilia, şi din Vancouver, şi din Milano, şi Paris. Am avut mai puţine emoţii, deşi poate publicul era mult mai numeros, dacă stăm să ne gândim că sala de la Metropolis încap 130 de oameni, ori noi acum aveam 3.700 de oameni. (…) Spectacolul a fost filmat şi transmis foarte bine.”, spune Marius Manole.

“Asta înseamnă că poate erau şi 6.000 de oameni, că în multe case s-au uitat câte 3-4 oameni la un singur televizor. Ştiam că publicul e cu noi şi nu am avut nevoie de reacţiile lor imediate, din sală, ca să îi simţim”, e de părere actorul Anghel Damian.

“Sunt foarte mulţi oameni care iubesc teatrul şi nu reaușeau să vină pentru că au copii mici şi stau cu ei la ora aceea sau sunt mulţi spectatori care nu îşi permit ce presupune un spectacol de teatru, taxiul de după, când se termină şi nu mai e metrou”, adaugă Lia Bugnar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri