Caută
Close this search box.

Şumudică despre Erdogan: Sper că va fi în fruntea țării până când va muri!

marius şumudică
Marius Șumudică a fost prezentat oficial marți la Rizespor, la conferința de presă de pe stadion participând, printre alții, și Damjan Djokovic, fostul fotbalist al CFR-ului. Tehnicianul român l-a lăudat pe Recep Tayyip Erdoğan, despre care a spus că speră să rămână președinte al Turciei până la moarte.
„Nu m-am putut întâlni cu președintele (n.r. Erdogan), dar eu îl admir foarte mult. Am admirat întotdeauna ceea ce a făcut pentru această țară. Aș fi foarte fericit dacă aș putea să-l cunosc.
Îl apreciez foarte mult și sper că va fi în fruntea acestei țări până când va muri” – Marius Șumudică.
„Eu iubesc Turcia, în general. Turcia este a doua mea țară”, a completat tehnicianul care a câștigat titul de campion al României cu Astra Giurgiu, conform HotNews.
Antrenorul român se află la cea de-a treia echipă pe care o pregătește în Turcia: Kayserispor, Gaziantep și acum Rizespor.
În vârstă de 49 de ani, Șumudică s-a despărțit cu scandal de Gaziantep deși rezultatele sportive erau de partea sa (a reușit la un moment dat să urce echipa până pe locul 3 în acest sezon competițional din Super Lig).

\uD83D\uDDE3 Sumudica: „Cumhurbaşkanımızla görüşemedim ama ona büyük bir hayranlığım var. Bu ülke için yaptıklarını hep takdir ettim. Kendisiyle tanışabilirsem çok mutlu olurum. Kendisini çok takdir ediyorum. Umarım ölene kadar bu ülkenin başında durur.”

— FutbolArena (@futbolarena) January 26, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri