Caută
Close this search box.

Surse. Nicuşor Dan l-ar fi dat afară din şedinţă pe directorul de la Parcuri şi Grădini pus de Gabriela Firea

Nicușor Dan

În ședința de astăzi, pentru stabilirea bugetului pe 2021 al Primăriei București, Nicușor Dan l-a concediat pe Răzvan Nițu, directorul economic de la Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB).

Potrivit celor care au participat la întâlnire, Răzvan Nițu a solicitat în buget 15 milioane lei, pentru a cumpăra bănci. Nicușor Dan l-a întrebat pe Nițu cât costă o bancă. „5.000 de lei”, a răspuns Nițu. „Și avem nevoie de 3.000 de bănci”, a adăugat șeful de la Lacuri, Parcuri și Agrement.

„Vă bateți joc de noi? Vă rog să părășiți sala în acest moment, că va bateți joc de noi”, a spus Nicușor Dan.

Conform informaţiilor existente pe Internet, 5.000 de lei este foarte mult, pentru o bancă tipică mobilierului stradal. O bancă de genul şi calitatea celor ce se văd în Bucureşti, în prezent, costă între 1.000 şi 3.000 de lei, iar dacă vei achiziţiona 3.000 de bănci mai trebuie să şi obţii un discount consistent.

Răzvan Nițu a fost adus de Gabriela Firea ca director economic la ALPAB. În 2017, acesta a fost șef la Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, după care a fost șeful Radet.

Și-a dat demisia în 2018, în urma unui incident, în care doi angajați au murit, după ce o conductă cu apă fierbinte a explodat în subteran.

După demisie, a ocupat succesiv funcții de conducere la companiile municipale înființate de fostul primar Gabriela Firea (Compania Muncipala Medicală, Compania Municipală de Protecție Civilă și Compania Municipală de Iluminat Public).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri