Caută
Close this search box.

Testat pozitiv, un tânăr de 29 de ani s-a sinucis în baia spitalului. Descoperirea făcută de medici

Testat pozitiv cu COVID, un tânăr de 29 de ani s-a sinucis în baia spitalului. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de medici, imediat după moartea bărbatului.

Un tânăr de 29 de ani a decis să-și pună capăt zilelor, după ce testul rapid pe care l-a efectuat a indicat că este infectat cu COVID-19. Acesta s-a spânzurat în baia spitalului din Mexic în care era internat, informează publicația Daily Star.

Mario Alberto, care avea 29 de ani, a fost internat într-o unitatea medicală din Monclova, statul Coahuila, imediat după ce rezultatul testului rapid a fost pozitiv.

Medicii au observat rezultatul pozitiv și, având în vedere că bărbatul avea unele simptome, au comandat un al doilea test pentru a-i confirma diagnosticul.

Rezultatul acestuia a fost negativ, însă tânărul nu a mai avut răbdare să aștepte vestea cea mare. Lăsat nesupravegheat timp de 20 de minute într-o toaletă a spitalului, Mario Alberto și-a pus capăt zilelor. O asistentă l-a găsit spânzurat cu un cearșaf.

”A fost un incident neașteptat. Nu putem lua măsuri împotriva personalului, deoarece acesta nu a fost un caz de omucidere. A fost o întâmplare”, a declarat Leopoldo Santillán, administrator de securitate socială în Coahuila.

Acesta a precizat că politica spitalului spune că rezultatul unui test rapid trebuie confirmat de cel al unuia PCR: „Aceasta este confirmarea reală, iar testul PCR a fost negativ”.

Un sfert din populaţia Mexicului – sau 31 de milioane de persoane – a fost expusă la COVID-19, conform rezultatelor preliminare ale unui sondaj oficial, 70% neprezentând simptome, relata miercuri Reuters.

„Cifrele indică o mare viteză de răspândire”, a declarat Juan Rivera, director general al Institutului Naţional de Sănătate Publică, în cadrul unei conferinţe de presă organizată marţi.

Sondajul, bazat pe teste de sânge pentru detectarea anticorpilor, a implicat 9.400 de gospodării şi a fost desfăşurat în perioada august – noiembrie, a precizat Riviera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri