Caută
Close this search box.

Tragedie. A murit unul dintre cei doi polițiști răniți grav în accidentul din Olt. Avea 49 de ani

Bărbatul a decedat sâmbătă la Spitalul Slatina. El lucra în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt de peste 25 de ani și era șef de post de 10 ani. A murit așadar unul dintre cei doi polițiști răniți grav în accidentul din Olt din prima zi a noului an. Fănel Niţu avea 49 de ani și era şeful de post din Morunglav.

Echipajul în care se afla Fănel Nițu era în misiune în momentul accidentului. Însoțea o ambulanță care transporta un bărbat cu comportament violent.

Polițiștii, răniți de ambulanța pe care o însoțeau

„Vestea cumplitului accident de circulaţie din prima zi a acestui an ne-a zguduit pe toți şi ne-a încărcat inimile de durere, tristețe și compasiune. De-a lungul carierei, cu o experiență de 25 de ani, colegul nostru a îndeplinit activități în domeniul ordinii publice, iar pentru 10 ani a fost șeful Postului de Poliție Morunglav. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru instituția noastră. Inspectoratul de Poliție Județean Olt transmite familiei îndurerate sincere condoleanţe şi o asigurăm de profunda noastră compasiune”, este mesajul reprezentanților IPJ Olt, citat de Gazeta Nouă.

Accidentul a avut loc vineri, pe DN 64, pe raza comunei Şopârliţa. Cei doi poliţişti au fost răniţi, după ce autospeciala în care se aflau s-a ciocnit de ambulanța pe care o însoțeau și care a frânat brusc.

În ambulanţă era transportat un pacient cu comportament violent, iar poliţiştii Secţiei Rurale Bobiceşti ceruseră intervenţia medicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri