Ce înseamnă să te cheme instituţia Avocatul Poporului, să primeşti o rentă de la stat şi să ajuţi la spălarea creierelor oamenilor simpli, cu prostiile pe care l fac cei ce stabilesc politica instituţiei – aflăm din următoarele.

Instituția condusă de Renate Weber oferă sume consistente angajaților, sub pretextul că aceștia își obosesc ochii în fața computerului, în praf, iar pe birouri se găsesc diverse bacterii. Aceste sporuri pot fi printre cele analizate de Guvern pentru a fi diminuate.

Guvernul analizează, în vederea elaborării proiectului de buget pentru 2021, situația sporurilor acordate în sectorul public pentru a vedea care dintre ele se justifică, a declarat, luna aceasta premierul Florin Cîțu.

Premierul își poate arunca o privire spre instituția Avocatului Poporului, care funcționează în București la parterul unei clădiri cu geamuri mari de sticlă, renovată, scrie Petre Bădică, de la Newsweek. Angajații primesc mii de lei pentru condiții de muncă vătămătoare deși nu lucrează nici în mine, nici în furnale, ci din fața computerului ca milioane de alți români.

Diferența este că angajații Renatei Weber primesc sporuri grase pentru condiții (închipuit) vătămătoare.

Director: spor de condiții vătămătoare 2.500 lei/lună; salariul lunar – 18.300 lei

Șef-serviciu: spor de condiții vătămătoare 1.600 lei; salariul lunar – 13.500 lei

Auditor: spor de condiții vătămăgtoare 1.500 lei , salariul lunar – 12.000 lei

Consilier: spor de condiții vătămătoare 1.350 lei; salariul lunar – 11.500 lei

Șofer: spor de condiții vătămătoare 650 lei, salariul lunar – 6.000 lei.

 

186 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here