Caută
Close this search box.

Traian Băsescu despre Donald Trump: “Nu a făcut niciun rău României, dimpotrivă”

Fostul președinte al României, Train Băsescu, a vorbit la Digi24 despre fosta administrație prezidențială a lui Donald Trump, dar și despre perspectivele SUA odată cu investirea lui Joe Biden, declarând că “în mod direct, Trump nu a făcut niciun rău României”.

Biden a fost investit drept președinte al Statelor Unite ale Americii, iar o serie de lideri ai lumii l-au felicitat pe noul lider american.

Noul președinte s-a întâlnit în mod oficial cu Traian Băsescu în 2014, în timpul celei de-a treia vizite în România a politicianului american.

Traian Băsescu despre Donald Trump: “Nu a făcut rău României”

“E am fost omul care nu l-a înțeles și nu am agreat politica lui Trump de la început, văd că acum toți au devenit anti-Trump. Realitatea este una singură, Trump în mod direct nu a făcut niciun rău României, dimpotrivă, a consolidat flancul estic al NATO.

Trump a poziționat armament pentru a descuraja orice gând provenit dinspre Federația Rusă, a dezvoltat baze militare la Turda și Kogălniceanu cum nici nu am fi crezut, dar aceste rezultate sunt o continuare a politicii lui Biden.

La summit-ul din Țara Galilor s-a stabilit că o prioritate strategică a NATO este consolidarea flancului vestic, Trump nu a oprit această consolidare”, a afirmat Traian Băsescu la Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri