Libertatea și revistele grupului vor continua să producă pe site conținut video, dar într-o formulă de echipă mai restrânsă”.

Cunoscuta jurnalistă Adriana Nedelea părăsește redacția Libertatea, potrivit unor informații apărute chiar pe site-ul publicaiei, în care se spune că emisiunea va fi oprită de la 1 februarie.

Principalul motiv invocat de trustul Ringier este legat de consumul slab al știrilor video online: „Începând cu 1 februarie, departamentul de producție video al trustului Ringier din România se reduce, din cauza condițiilor de piață și a consumului de știri video și emisiuni video online, care nu s-a dezvoltat în măsura așteptărilor pe zona de știri generaliste”, scrie paginademedia.ro.

Mihnea Vasiliu, șeful Ringier România, a declarat: ”Constatăm că obiceiul de consum video pe știri generale este mai redus decât ne așteptam. Am decis să alocăm majoritatea resurselor video către Gazeta Sporturilor, în condițiile în care consumul de video de sport are un public mult mai numeros și fidel.

Oamenii care operează studioul Ringier se vor concentra pe emisiunile Gazetei Sporturilor, printre care cele realizate de Ovidiu Ioanițoaia, Costin Ștucan, Remus Dinu și alți jurnaliști, menționează textul de pe Libertatea.

110 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here