Caută
Close this search box.

Un asistent din Constanţa a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat anti-Covid

Un asistent medical din Constanţa a murit la scurt timp după ce i s-a administrat vaccinul anti-Covid. Bărbatul de 48 de ani a fost vaccinat luni, iar marţi noapte i s-a făcut rău. Câteva ore mai târziu a murit în ambulatoriu, la spitalul din Mangalia.

Cadrului medical i s-a făcut autopsia, însă rezultatele vor veni abia după o lună. Cauza oficială a morţii este infarct. Apropiaţii bărbatului spun că acesta ar fi avut probleme cu băutura.

Conform procedurii standard, s-a întocmit dosat penal pentru ucidere din culpă.

Înainte de vaccinare, asistentul medical a completat o declaraţie pe proprie răspundere, un chestionar-tip venit de la DSP.

Trei angajaţi ai Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara, depistaţi pozitiv cu COID-19 după ce s-au vaccinat

Trei angajaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, depistaţi pozitiv cu COVID-19 după vaccinare. Este vorba de un medic, un asistent şi o a treia persoană, angajată în rândul personalului auxiliar la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

Managerul unităţii medicale, Cristian Oancea, susţine că acest lucru a fost posibil pentru că persoanele se aflau deja în cursul bolii când au primit vaccinul, dar că nu prezentau simptome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri