Caută
Close this search box.

Un avion în care se aflau români, lovit de fulger după decolarea din Roma, a fost adus imediat de piloţi la sol

Un avion plin cu români care zbura de la Roma la Suceava a fost lovit de un fulger, la puțin timp după decolare.

Cei 90 de pasageri ai cursei Roma-Suceava au trăit o experienţă rară în zbor, la mii de metri altitudinte. Avionul în care se aflau a intrat într-un nor de furtună şi a fost lovit puternic de un fulger.

Incidentul a avut loc duminică. Avionul a decolat de pe aeroportul G. B. Pastine din Ciampino în jurul orei 15.30, cu destinaţia Suceava.

La scurt timp după decolare, Airbusul companiei Wizz Air a intrat într-o zonă cu turbulenţe puternice, după care a urmat un zgomot puternic şi o zdruncinătură care i-a panicat pe pasageri, căpitanul aeronavei a anunțând turnul de control în legătură cu incidentul.

După constatare, pilotul a luat decizia de a întoarce aeronava la sol, pentru verificări suplimentare, scrie ştiridiaspora.ro, citând ilmamilio.it.

Pasagerii au fost mutaţi într-un alt avion, nu înainte de a fi consultaţi de personalul medical, întrucât mulţi suferiseră atacuri de panică.
Cea de-a doua aeronavă a decolat în condiţii de siguranţă, iar pasagerii au ajuns, în cele din urmă pe aeroportul din Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri