Primarul PSD din comuna Stejari (Gorj), Robert Ionuț Păiuşi, a ținut să-i aducă un omagiu lui Nicolae Ceaușescu, fostul dictator comunist, cu ocazia aniversării zilei de naștere a acestuia.

„Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o. Păcat că proştii de după dumneavoastră, ne-au vândut ca pe miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare…, nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o…

Nu știu dacă ultimele cuvinte ale tovarășului se vor adeveri: ‘Istoria, ma va răzbuna!’ deoarece nu mai avem, școală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpiţa și Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducători care să își iubească țara, poporul. Acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie,în iubitori de țară iar majoritatea din ei sunt habarnişti ai Istoriei Române…!!!”, a scris Păiuşi, pe Facebook, într-o gramatică impecabilă a limbii române.

Azi de ziua dumneavoastra, vreau sa va multumesc pentru tara pe care ati construit-o si pentru puterea economica pe…

Posted by Robert Ionut Paiusi on Monday, 25 January 2021

Păiuşi este în același timp și creștin (poartă o cruce la gât și poștează numeroase icoane pe Facebook), și comunist (plânge după Nicolae Ceaușescu), dar și globalist (pe fiul lui îl cheamă Patrick Nicolas).

În declarația de avere, Păiuşi susține că nu are casă, terenuri, mașină, nimic, el trăind doar din salariul de primar.

Păiuşi avea vârsta de trei ani la Revoluţie.

185 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here