Caută
Close this search box.

Unul din cei mai mari fotbaliști ai istoriei, acum la Real Madrid, diagnosticat cu Covid

Evident că marea vedetă se va izola la domiciliu pentru cel puțin 14 zile, urmând să facă noi teste.

A fost campion mondial cu naționala Franței (vezi foto) în 1998, dar și vicecampion mondial în 2006 cu aceeași echipă națională. A cucerit și Balonul de Aur, mai mult, practic, nu se putea!

Antrenorul celor de la Real Madrid a fost diagnosticat cu noul COVID-19 și va intra în autoizolare la domiciliu.

Zinedine Zidane a intrat în izolare după ce avusese contact cu o persoană care contractase virusul SARS-CoV-2. Însă, la avea vreme, acesta avusese rezultat negativ la testul special pentru detectarea bolii COVID-19.

Însă în prezent, fostul mare fotbalist a fost diagnosticat cu noul COVID-19 și va intra în izolare din nou.

„Real Madrid CF anunţă că antrenorul său Zinedine Zidane a avut un rezultat pozitiv la COVID-19”, se arată în comunicatul clubului.

În prezent, echipa antrenată de Zidane swe află într-o situație dificilă după ce a pierdut două competiții într-o singură săptămână. Real Madrid a fost eliminată și din semifinalele Supercupei Spaniei, și din ”16″-imile Copei del Rey

Totodată, antrenorul francez va sta departe de echipă pentru următoarele două săptămâni iar Real Madrid va fi condusă de pe banca tehnică de secundul David Bettoni.

Zinedine Yazid Zidane (născut la 23 iunie 1972), cunoscut popular ca Zizou, este un fost jucător de fotbal profesionist francez care a jucat ca mijlocaș atacant. El este actualul manager al clubului La Liga Real Madrid și este unul dintre cei mai de succes manageri din lume. Considerat pe scară largă drept unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, Zidane a fost un jucător de elită renumit pentru eleganța, viziunea, pasarea, controlul mingii și tehnica sa. A primit multe premii individuale ca jucător, printre care – FIFA World Player of the Year în 1998, 2000 și 2003 și a câștigat Balonul de Aur în 1998.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri