Caută
Close this search box.

Unul dintre fotbaliștii care au murit duminică a ”anticipat” tragedia! ”Iubire, nu știu când ne vom revedea”

Un fotbalist, pasager în avionul care s-a prăbușit, duminică, a avut un presentiment sumbru. ”Iubire, nu știu când ne vom revedea”, i-a scris Lucas Praxedes iubitei sale.

Patru fotbaliști ai echipei Palmas FR (Liga a 4-a din Brzilia), președintele clubului și pilotul aeronavei care s-a prăbușit, duminică, imediat după decolare, pe aeroportul din Luzimangues, au murit, conform CNN Brazilia.

”Înainte să plece mi-a spus: ‘Iubire, plec de acasă, aşa că nu ştiu când ne vom revedea, nu?’. O să avem ceva bani, o să ne cumpărăm casa noastră şi o s-o ajutăm pe mama mea”, a fost ultimul mesaj al fotbalistului Lucas Praxedes, către Maria Julia, iubita acestuia, conform platformei Globo Esporte.

Tragedia l-a cutremurat pe marele Pele

Echipa Palmas PR avea programat, luni, un meci în liga a patra a campionatului Braziliei. Președintele clubului, Lucas Meira, a decis ca împreună cu patru dintre jucători, Lucas Praxedes, Guilherme Noe, Ranule şi Marcus Molinari, considerați vedetele echipei, să facă deplasarea cu un avion privat.

Aeronava s-a prăbușit imediat după decloare. Niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a supraviețuit impactului. Printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe familiilor, se numără și cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor din Brazilia, Pele (în FOTO)

”O duminică tristă pentru fotbalul brazilian. Transmit solidaritatea și rugăciunile mele familiilor celor implicați în accidentul care i-a ucis pe jucătorii și președintele lui Palmas FR”, a scris Pele pe contul său de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri