Caută
Close this search box.

Vasile Marica, lider sindical prezent la discuţiile cu PSD, are patru salarii

vasile marica

Liderul Sindical Vasile Marica a fost prezent într-o conferință de presă, la sediul PSD, alături de Marcel Ciolacu. Sindicaliștii au organizat în ultimele două săptămâni proteste de stradă, pentru a cere creșterea salariilor.

Marica are patru salarii lunare, din care obține un venit mult peste al președintelui României. La sediul PSD, au fost prezenți cei mai gălăgioși lideri sindicaliști, abonați la Antena 3 și România TV: Dumitru Costin, președinte al Blocului Național Sindical, și Vasile Marica, președinte al Sindicatului Național al Funcționarilor Publici „Sed Lex”.

Alături de aceștia, s-au aflat și alți lideri sindicali, dar și fostul ministru al Muncii, Marius Budăi.

„În acest moment avem în față numai austeritate, tăieri de pensii, de salarii, de venituri și, nu în ultimul rând, disponibilizări”, a acuzat Ciolacu, lângă Marica.

Marica a ținut să mulțumească PSD, afirmând că „tradițional, PSD-ul a fost alături de sindicate”.

Vasile Marica are venituri uriașe, el obținând nu mai puțin de patru salarii consistente în fiecare lună. Confrom declarației de avere depuse în anul 2020, Marica are salarii de președinte de la Sidicatul Național Vamal Unirea, Federația Națională a Sindicatelor din Finanțe, Federația Națională a Sindicatelor Muncii și Protecției Sociale și Asociația pentru Reforma în Administraţie.

Astfel, Marica avea în 2020 un venit anual de 259.529 de lei, adică peste 21.000 de lei pe lună. Venitul de presedinte al Sindicatului National al Funcţionarilor Publici „Sed Lex” nu este menţionat.

Soția lui Marica, Mălina, este director în Ministerul Finanțelor și câștigă în jur de 100.000 de lei pe an. Comparativ, președintele României are un salariu mult mai mic decât al lui Marica.

În declarația de avere depusă în 2020, Iohannis a scris că are un venit anual de 179.735 de lei. Astfel, președintele țării are un salariu luanr de 14.977 de lei, în timp ce sindicalistul Marica are peste 21.000 de lei pe lună.

3 răspunsuri

  1. Peste tot în frunte sânt numai hoți. …… strânși în saci toți șiaruncați la reciclare resurse umane. ….

  2. Te doare mintea sa vezi asemenea salariu la un bugetar.Și vor tot mai mult.Depășește limita bunului simt.PINA Cind asemenea inechități?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri