Caută
Close this search box.

Vaslui: Două persoane rănite într-un accident de circulaţie provocat de doi cai lăsaţi nesupravegheaţi

Doi cai lăsaţi nesupravegeaţi au fost loviţi de o maşină, în Zona Industrială a municipiului Vaslui, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma accidentului fiind rănite două persoane, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare – deblocare, o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi echipaje specializate, la faţa locului fiind deplasată şi o autospecială tip B1 aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite două persoane rănite, doi cai decedaţi şi un autoturism avariat. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu traumatisme produse în urma unui accident rutier. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI şi au degajat carosabilul”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

În zona producerii accidentului sunt întâlniţi în mod frecvent cai lăsaţi nesupravegheaţi de proprietari, circulaţia fiind frecvent afectată din această cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri