Caută
Close this search box.

Victor Rebengiuc, reacție cinică după moartea lui Bogdan Stanoevici, de COVID-19. “A căutat-o!”

Actorul și fostul ministru Bogdan Stanoevici s-a stins din viață, marți, la ora 06:30, după ce în ultimele zile a fost cuplat la aparate, unul dintre plămâni fiindu-i extrem de afectat.

Victor Rebengiuc susține că Bogdan Stanoevici ar fi căutat să se infecteze cu COVID-19, din moment ce au existat momente în care nu a purtat mască de protecție, potrivit regulilor impuse de autorități.

Multă lume a trecut prin asta, asta e exprimarea bună, nu a rămas acolo. E o boală pe care o cauţi. Dacă nu o cauţi, nu o găseşti. Ea te găseşte chiar dacă te protejezi. Eu am stat liniştit acasă, nu m-am băgat în mulţimi şi virusul tot a dat de mine, deşi m-am ascuns cât am putut. Am avut două săptămâni de carantinare la domiciliu şi asta a fost. Cu medicaţia care mi s-a dat am trecut peste. El (n.r Bogdan Stanoeivici) a căutat chestia asta, cred că este o ştire falsă că a murit din cauza nosocomialelor. Că ar trebui să moară toţi cei care se infectează cu aşa ceva în spitale”, a declarat Victor Rebengiuc, potrivit România TV.

Victor Rebengiuc, după moartea lui Bogdan Stanoevici: “De ce să nu ascultăm nişte oameni care au posibilitatea să ne dea nişte sfaturi bune?”

Totodată, Victor Rebengiuc s-a arătat revoltat de atitudinea unor români, care nu respectă deloc normele de siguranță impuse de autorități și nici nu țin cont de sfaturile specialiștilor.

“Trăim o pandemie, este peste tot, în toată lumea, planeta e bolnavă în momentul de faţă, şi toţi trebuie să luptăm pentru a scăpa de această nenorocire. De ce să nu ascultăm nişte oameni care au posibilitatea să ne dea nişte sfaturi bune, pentru că sunt specialişti în domeniu? În schimb, ascultăm fel de fel de foşti securişti care vin şi spun că nu e bine să fie stare de alertă. Cum vine treaba asta?”, a mai declarat actorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri